marți, 18 ianuarie 2011

eA

are parul ud si o urma de fericire.un ochi frumos si un zambet inteligent.o pereche de sandale cu toc mediu si niste cercuri pe post de cercei.buzele maronii si pleoapele turcoaz.sprancenele arcuite si si gatul fin.o rochita albastra si un decolteu in v.nici vorba de vulgaritate ....doar feminitate.
are picioarele lungi si decolorate de soare.unghii scurte si priviri fixe.bea suc cu paiu si nu pune zahar in cafea.nu merge prin cluburi si nu , nu`i de moda veche.nu mananca pere si nu mangaie gainile.are o pisica si doi prieteni imaginari.are trei inele la o mana si o urma de vergheta la cealalta.ii place marea si muntele in egala masura.ii place sa intreaca masura.iubeste doi si se prefera pe ea.vorbeste putin si gandeste mult.este sincera doar seara.ii place nisipul si insulele.este sensibila adesea.este simpatica si insuportabila in acelasi timp...
nu stie ce vrea , asta ii este defectu`.

3 comentarii:

  1. Frumos spus. Insa, faptul ca nu stie ce vrea, nu e un defect. E o calitate. Pentru ca nestiind ce vrem, avem pentru ce sa traim...avem ce sa analizam...avem la ce visa... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt de acord cu tine...insa trebuie sa avem un tel cel putin , o directie in viata si de la aceasta directie sa stim sa evoluam.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos imi place descrierea, ma regasesc un pic;)) si app de raspuns la intrebare, cred ca va durea atat timp cat noi o sa vrem asta... E greu de inteles, de aplicat, dar asta e pana la urma adevarul...

    RăspundețiȘtergere